LET OP: TOLBADGE IS LEVERBAAR IN 5 - 10 WERKDAGEN

Tolbadge Voor Spanje

 • 1Tolbadge voor Spanje: dit moet je weten
 • 2Wat is dat, een tolbadge voor Spanje?
 • 3Hoe werkt het tolvignet Spanje?
 • 4Waar plaats je je badge?
 • 5Gekoppeld aan je kenteken
 • 6Tolbadge Spanje kopen? Dat doe je hier!
1

Tolbadge voor Spanje: dit moet je weten

Ga je op vakantie naar Spanje en doe je dat met je auto, dan moet je er rekening mee houden dat je op het overgrote deel van de snelwegen in Spanje tol zult moeten betalen. Nu zijn er verschillende manieren om aan die tolverplichting te voldoen - je kunt bijvoorbeeld met contant geld betalen bij iedere tolpoort, of met je pinpas of creditcard -, maar veruit de meest gemakkelijke manier is om een tolbadge aan te schaffen.


Poland toll: who has to pay it Spanje?Die tolpas kun je op deze site trouwens gemakkelijk kopen, want Autotolbadge.nl is gespecialiseerd in tolvignetten voor alle vakantielanden in Europa.

De tolbadge die je bij ons koopt, is trouwens niet alleen geldig in Spanje. Je kunt de badge ook gebruiken voor de tolwegen in Frankrijk, Portugal en er is ook een versie die eveneens geldig is voor Italië.

Prijzen

Badge 2 - Frankrijk, Italië, Spanje en Portugal
€23.95
Badge 1 - Frankrijk, Spanje en Portugal
€19.95
2

Wat is dat, een tolbadge voor Spanje?

 • On which routes do I have to pay toll in Spanje?
  Shop badge from our website
 • On which routes do I have to pay toll in Spanje?
  Paste it on windshield
 • On which routes do I have to pay toll in Spanje?
  Break queues on highways
 • On which routes do I have to pay toll in Spanje?
  Toll staff will scan badge

Om deze vraag simpel te beantwoorden: met de tolbadge kun je in Spanje de tol betalen die verplicht is om op een snelweg te betreden (en doet tevens dienst als tolpas Frankrijk, Portugal en Italië). Maar er is natuurlijk veel meer over te vertellen.

Ten eerste: door je tolbadge te gebruiken, reken je je tol achteraf af. Dat betekent dus dat je je geen zorgen hoeft te maken of je wel voldoende geld bij je hebt (of of er wel genoeg saldo op je bank- of creditcardrekening staat) om je reis te voltooien. Je krijgt namelijk per maand keurig een rekeningoverzicht per mail toegestuurd en je kunt ook maandelijks betalen.

Tolbadge Frankrijk en Spanje (en Portugal)


Als je naar Spanje rijdt, krijg je ook te maken met de tolwegen in Frankrijk. Extra mooi is het daarom, dat het vignet voor Spanje ook geldig is als tolbadge Frankrijk. En rijd je via Frankrijk en Spanje nog verder naar Portugal? Frankrijk, Spanje en Portugal hebben een gezamenlijke tolbadge.

Frankrijk, Spanje, Portugal en Italië


Ben je sowieso een fan van autoreizen naar Zuid-Europa, of moet je voor je werk bijvoorbeeld regelmatig in de landen rond de Middellandse Zee zijn? Dan heb je ook nog de mogelijkheid om de (Area) tolbadge Frankrijk, Spanje, Portugal en Italië aan te schaffen. Zo maak je je kwartet simpel compleet.

Wat is het voordeel van tol betalen met een tolbadge?


Naast dat je je tol achteraf betaalt, heeft de tolbadge nog een belangrijk voordeel boven contant betalen of afrekenen met creditcard of pinpas: je hebt vrijwel geen last meer van files voor de tolwegen; je bent dus (veel) sneller op je plaats van bestemming. Omdat het afrekenen volautomatisch gaat (je tolbadge wordt meteen herkend bij de tolpoort), kun je vrijwel meteen de tolweg op. Nooit meer in de rij bij de tolpoort, dus, want je kunt gebruik maken van de aparte rijstroken voor houders van een tolbadge.

Daarnaast kun je er ook nog eens mee betalen bij zo’n 300 parkeerterreinen in Spanje.

Toll collection is not in one hand in Poland.

Tolheffing is niet in één hand te tellen in Spanje.

3

Hoe werkt het tolvignet Spanje?

The electronic toll system ViaToll has been mandatory in Poland

Het tolsysteem is in ieder land nét weer even anders. Hoe je je tolpas in Frankrijk gebruikt, lees je bijvoorbeeld op de speciale pagina daarover. Wat in ieder geval hetzelfde is in Spanje en Frankrijk, is de plek waar je je badge plaatst in de auto. Dat is ook logisch: je gebruikt in beide landen dezelfde tolbadge.
De elektronische tolbadge voor Spanje

De elektronische tolbadge voor Spanje

Dankzij de tolbadge kun je snel doorrijden bij de Spaanse tolhuisjes: je hoeft niet aan te sluiten in de rij, maar je rijdt direct door over de autopistas.

4

Waar plaats je je badge?

Je plaatst de tolbadge in het midden van de ruit van je voertuig, achter de achteruitkijkspiegel. Zorg ervoor dat er geen stickers rond de badge zitten, want dat kan ervoor zorgen dat het niet optimaal werkt. Heb je een auto met voorruitverwarming, of een voertuig met hittewerend glas, dan is het helemaal gemakkelijk. Je bevestigt de tolbadge namelijk in het gebied dat met zwarte stippellijntjes is aangegeven. Dit gedeelte is namelijk niet thermisch en/of verwarmd; het kan dan ook niet voor een storing zorgen.
Are you interested in the new Badge ?
Are you interested in the new Badge ?

Are you interested in the new Badge ?

We would be happy to serve you.

5

Gekoppeld aan je kenteken

Nu heb je je badge op de juiste plek zitten en kun je bij de Spaanse tolwegen op de aparte rijstrook voor vignethouders gaan staan en zo de tolweg oprijden. Iedere maand krijg je keurig een overzichtelijke factuur toegestuurd en betalen gaat dan automatisch. Je tolbadge is namelijk gekoppeld aan je bankrekeningnummer en je kenteken. Eenvoudiger kunnen we het niet maken.
6

Tolbadge Spanje kopen? Dat doe je hier!

Je tolbadge voor Spanje, Frankrijk, Portugal en eventueel Italië bestel je eenvoudig via deze site. Wij werken met de badge van Bip Go. Het enige wat je nodig hebt is je kenteken, je iban- en bic-banknummer en je e-mailadres. Na het invullen van de gegevens zorgen wij dat je je Bip Go-tolbadge voor Frankrijk, Spanje, Portugal (en Italië) zo snel mogelijk in je brievenbus terechtkomt.
0
Jouw winkelwagen
Subtotaal: €0
Afrekenen