LET OP: TOLBADGE IS LEVERBAAR IN 5 - 10 WERKDAGEN

Over ons

Autotolbadge.nl is dé site voor het bestellen van je Europese tolbadge voor Frankrijk, Italië, Spanje en Portugal. Naast de elektronische tolbadge kun je bij ons ook vignetten en milieustickers kopen voor o.a Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en Zwitserland. Uiteraard ben je bij ons verzekerd van officiële vignetten of milieustickers. 

Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk een goede voorbereiding op een vakantie of zakenreis door Europa is. Zeker in de huidige samenleving is een onbezorgde en vooral veilige reis van belang. Via ons kun je dan ook alle denkbare tolbadges, milieustickers, tolvignetten en aanverwante producten zoals veiligheidshesjes bestellen. Zo hoef je niet bij meerdere fysieke winkels langs. Wij regelen de overeenkomst met de tolwegbeheerder voor u en sturen alle andere producten vanuit eigen voorraad. 

Producten worden in de regel dezelfde dag verzonden. Fysieke stickers en vignetten, waaronder die voor Duitsland en Zwitserland, worden dagelijks verzonden met PostNL. Voor 17:00 besteld is vaak de volgende dag al geleverd. Voor de tolbadge werken wij als intermediar, deze wordt geleverd door Mango en zij leveren vaak binnen 5 - 10 werkdagen.

 

Zakelijke Klanten

Door onze jarenlange ervaring leveren wij met veel plezier vignetten en milieustickers aan bedrijven. Ben jij voor je wagenpark of medewerkers op zoek naar milieustickers? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en het betalen op factuur.

0
Jouw winkelwagen
Subtotaal: €0
Afrekenen