LET OP: TOLBADGE IS LEVERBAAR IN 5 - 10 WERKDAGEN

Over ons

Welkom bij Autotolbadge.nl,

Wij zijn dé expert voor tolbadges in Europa. Sinds onze oprichting in 2016, hebben wij ons ingezet om reizen door Frankrijk, Spanje, Portugal en Italië te vereenvoudigen met onze gebruiksvriendelijke tolbadges.

Onze Expertise

Ons team heeft 30 jaar gecombineerde ervaring in de tolsector. Wij bieden altijd de beste service om al je vragen in relatie tot tolbadges en tolwegen te beantwoorden.

Wij zorgen ervoor dat onze informatie altijd actueel en correct is. Dit doen we door nauwe samenwerking met lokale tolwegautoriteiten en doorlopende marktanalyses. Zo garanderen we dat u altijd de meest betrouwbare en up-to-date informatie ontvangt.

Onze Beloftes

  • Snelle Verzending: Je bestelling wordt altijd binnen 24 uur verzonden, compleet met track & trace voor eenvoudige opvolging.
  • Beste Prijs Garantie: Bij Autotolbadge.nl krijg je jouw tolbadge gegarandeerd de beste prijs.
  • Bereikbaarheid: Onze klantenservice is gemakkelijk bereikbaar via telefoon, e-mail en onze website. Wij staan altijd klaar om u te ondersteunen. Contacteer ons.
  • Nederlandse afhaalservice: Op ons kantoor in Amersfoort kun je tijdens kantooruren de tolbadge ophalen (op dit moment NOG niet mogelijk, informeer gerust naar de mogelijkheden) 

 

Unieke Diensten

Wij onderscheiden ons met onze Nederlandse klantenservice en unieke ophaalservice in Nederland. Deze diensten zijn een bewijs van onze toewijding aan uitmuntende klanttevredenheid.

Onze Reis

  • 2016: Oprichting van Autotolbadge.nl.
  • 2018: Uitbreiding met tolbadges voor Spanje en Portugal.
  • 2020: Lancering van onze Nederlandse klantenservice en ophaalservice.
  • 2022: Viering van ons 6-jarig bestaan met een recordaantal tevreden klanten.
  • 2024: Nieuw partnership met Bip&Go voor een nog snellere verzending

Toekomstvisie

We blijven ons inzetten voor het verbeteren van je reiservaring in Europa. Met Autotolbadge.nl aan je zijde, is een zorgeloze en efficiënte reis altijd binnen handbereik.

Veelgestelde Vragen

Vragen? Bezoek onze FAQ-pagina voor antwoorden op veelgestelde vragen over onze producten, diensten en meer. Jouw tevredenheid is onze prioriteit, en we streven ernaar om je altijd van de meest accurate en nuttige informatie te voorzien.

0
Jouw winkelwagen
Subtotaal: €0
Afrekenen