LET OP: TOLBADGE IS LEVERBAAR IN 5 - 10 WERKDAGEN

Tolbadge Frankrijk

 • 1Tolbadge Frankrijk: alles wat je erover wilt weten
 • 2Wat is de tolbadge Frankrijk?
 • 3Hoe werkt het tolvignet Frankrijk?
 • 4Bestel jouw tolbadge Frankrijk eenvoudig hier
 • 5Kosten tolbadge?
 • 6Frankrijk tolpas: wat kun je ermee?
1

Tolbadge Frankrijk: alles wat je erover wilt weten

Als je in Frankrijk gebruik gaat maken van snelwegen, dan is het onvermijdelijk dat je te maken krijgt met peage betalen. Frankrijk is namelijk één van de landen in Europa waar veel tolwegen zijn. Om gemakkelijk en snel de Franse tol te betalen, koop je een tolbadge. Vroeger kon je een tolbadge kopen voor alleen Frankrijk in de ANWB-winkel, maar dat kan tegenwoordig niet meer.de tolbadge voor frankrijk kopenNu koop je je tolbadge die geschikt is voor Frankrijk, Spanje, Portugal, of voor Frankrijk, Spanje, Portugal, Italië eenvoudig online via onze website. Wij vragen heb dan voor je aan bij Fulli. Klik hierboven op de button, vraag ‘m aan en je hebt je tolbadge binnen 10 werkdagen gegarandeerd in je brievenbus. Zo heb jij geen zorgen als je op vakantie naar Frankrijk gaat over de péage, want die betaal je je achteraf.

Wil je eerst meer weten over hoe de tolbadge werkt of wat je er allemaal mee kunt? Lees dan de informatie hieronder.

Pricing

Badge 2 - Frankrijk, Italië, Spanje en Portugal
€23.95
Badge 1 - Frankrijk, Spanje en Portugal
€19.95
2

Wat is de tolbadge Frankrijk?

 • On which routes do I have to pay toll in Spanje?
  Koop een tolbadge oponze site
 • On which routes do I have to pay toll in Spanje?
  Bevestig het naastje binnenspiegel
 • On which routes do I have to pay toll in Spanje?
  Rij over detelepeage baan
 • On which routes do I have to pay toll in Spanje?
  Je tol wordtelektronisch verekend

Zoals hierboven al vermeld: voorheen kocht je een tolbadge die je uitsluitend voor Frankrijk kon gebruiken. Die speciale tolbadge Frankrijk wordt niet meer verkocht.

Frankrijk/Spanje/Portugal/Italië
Officieel zouden we hier dus tolbadge Frankrijk/Spanje/Portugal of tolbadge Frankrijk/Spanje/ Portugal/Italië moeten schrijven, maar we focussen ons in dit artikel specifiek op Frankrijk. Voor Nederlandse vakantiegangers is de peage Frankrijk vaak het eerste tolsysteem waar ze mee te maken hebben.

Ook als ze bijvoorbeeld via Frankrijk Spanje binnen willen rijden en via Spanje Portugal bezoeken met de auto zijn de tolwegen in Frankrijk noodzakelijk om er te komen. Er is namelijk geen andere manier om per auto in Spanje en Portugal te komen dan via de Franse wegen. En de snelste weg is nog altijd de snelweg. Inderdaad: daar waar je tol moet betalen.
bestel onze tolbadge

Bestel de tolbadge en rij door bij de tolhuisjes

3

Hoe werkt het tolvignet Frankrijk?

met tolbadge door franse tolpoort

Het Franse tolvignet (een andere benaming voor de tolbadge Frankrijk) is één van de manieren waarmee je tol kunt betalen voor de Franse snelwegen. En veruit de gemakkelijkste, omdat je nooit zit te knoeien met contant geld of je creditcard (die ook nog lang niet overal geaccepteerd wordt). Tol wordt in het Frans vertaald als péage, automatisch tol betalen met een tolvignet heet télépéage, een tolweg of -route een area telepeage of peage.

Tolbadge plaatsen op de juiste manier
Na aanschaf van je vignet, bevestig je die in het midden van je autoruit, achter je achteruitkijkspiegel. Het is belangrijk dat je het vignet centraal ophangt, in een gebied van de ruit waar verder geen stickers of iets dergelijks zijn geplakt. Bij auto’s met hittewerend glas of voorruitverwarming is het gebied achter de spiegel - aangegeven met een zwarte ‘stippellijn’ - sowieso het enige deel van de ruit waar het vignet werkt, omdat dit deel van het raam niet verwarmt of thermisch is.

Aparte rijstroken
Verder is het heel eenvoudig: bij tolpoorten langs de Franse snelwegen ga jij bij de poortjes met een grote oranje ‘t’ staan. Dit zijn de rijen die het snelst door kunnen rijden, omdat alles automatisch wordt geregistreerd. Het tolpoortje ‘ziet’ dat jij een badge hebt en vervolgens kun je via je eigen rijstrook doorrijden de snelweg op. Je krijgt per maand (of als je ervoor kiest per jaar) je ritten in Frankrijk keurig onder elkaar gezet thuisgestuurd op een factuur, betaalt die en verder heb je er geen omkijken naar. Ook fiscaal is zo alles keurig geregeld, bijvoorbeeld voor zakelijke rijders.

Koop nu de tolbadge Frankrijk

De Tolbadge Is De Manier Om Snel Door Te Rijden Bij De Tolpoorten

Nooit meer file bij de Franse tolpoorten met onze tolbadge. Rij snel door over de Telepeage banen.

4

Bestel jouw tolbadge Frankrijk eenvoudig hier

Ga je op reis naar Frankrijk, of rijd je via de Franse snelwegen naar Spanje, Portugal, of Italië, dan kun je hier je tolbadge snel en eenvoudig aanvragen. Er zijn verschillende leveranciers die een tolpas Frankrijk in het assortiment hebben. Zo is er bijvoorbeeld die van Bip & Go of Fulli, ook wel area tol genoemd.

De Tolbadge van Fulli is een top product, in onze ogen de beste keuze. Welke tolbadge Frankrijk je moet nemen, daar hoef jij je in ieder geval al niet mee druk over te maken.

tolbadge frankrijk bestellen
Are you interested in the new Badge ?

Vragen over de tolbadge?

Neem contact met ons op.

5

Kosten tolbadge?

Bestel jouw tolbadge Frankrijk via autotolbadge.nl voor het eenmalige vaste bedrag van € 19,95!
* Snel bestellen via de button in het menu hierboven.
* Binnen 10 werkdagen jouw tolbadge op de deurmat.
* Wij doen niet aan maandelijkse abonnementskosten, zoals andere aanbieders.
* Je betaalt alleen de kosten voor de tolwegen die je gebruikt, maandelijks of 1 keer per jaar.
* Maak je keuze: tolbadge Fulli voor Frankrijk/Spanje/Portugal of Frankrijk/Spanje/Portugal/Italië.
6

Frankrijk tolpas: wat kun je ermee?

Naast rechtstreekse en gegarandeerde toegang tot alle tolwegen in Frankrijk, Spanje en Portugal (en Italië, als je voor de uitgebreide versie kiest), zijn er meer dingen die je met je Fulli tolbadge kunt doen. Bijvoorbeeld betalen bij bepaalde parkeerterreinen en garages. Makkelijk, want dan hoef je geen contant geld mee te nemen. En je creditcard wordt niet meteen belast: je krijgt immers pas achteraf je rekening thuisgestuurd. En je kunt dus per maand betalen.

Hoeveel péage moet je op de tolwegen Frankrijk betalen?
Hoeveel je moet betalen voor het gebruik van de Franse snelwegen, is erg afhankelijk van welke tolwegen je gebruik maakt. Ook het type vervoermiddel dat je meeneemt is van invloed op het bedrag dat je moet betalen. We schreven er een uitgebreid artikel over: tolwegen in Frankrijk.

Natuurlijk wil je wel in de gaten houden hoeveel péage je uiteindelijk moet afrekenen. Bij Fulli krijg je daarom niet alleen per maand een factuur gestuurd, je kunt ook online alle kosten eenvoudig bijhouden.

Tolkastje Frankrijk? Geen probleem met onze tol badge Frankrijk/Spanje/Portugal.
Koop ‘m via de button hierboven.

* Lekker vlot doorrijden op de tolwegen: sluit aan bij de oranje ‘t’.
* Online overzicht van al je tolkosten (tolwegen, parkeren, bruggen, tunnels)
* Je kunt betalen per maand (of per jaar)
* Tolbadge Frankrijk, Spanje, Portugal (en eventueel ook Italië)
0
Jouw winkelwagen
Subtotaal: €0
Afrekenen